onsdag 24. mars 2010

Mens vi venter....


Tirils mage vokser. Det samme gjør damens apetitt. Hver morgen sitter hun utenfor soverommet og krever mat. Jeg tror maten er det eneste som er noe å se fram til om dagen. Å være drektig er ikke Tirils sterkeste side. Det stønnes og gryntes og rulles fram og tilbake når hun ligger på gulvet ved siden av meg. Ikke fikk hun løpe etter den skogsfuglen hun støkket opp på tur i går heller. Nei, livet er ikke særlig morsomt om dagen. Godt hun ikke vet at det er såpass lenge igjen! Imens venter vi altså. Ingen av oss er særlig gode på det da..

søndag 21. mars 2010

Jaktcup i vårens tegn

På lørdag deltok vi på jaktcupen for retrievereiere i Hedmark og omegn. Omegn-definisjonen er løst tolket, så det er bare å vise sin interesse! Tiril og Bjarne deltok for første gang, og det hele holdt nesten inn, men prestasjonen ble punktert ca. 1 meter før målstreken med en real kabel... Radarparet klarte på merkelig vis likevel å charmere dommerne, og jammen fikk de en ekstra premie for utførelsen. Sønnen klarte å holde seg helt inn og dro i havn dagens 20. Men, premie? Neeeiidaaa... Sånn er livet ;-) Sjekk flere bilder fra dagen her!

torsdag 18. mars 2010

Robin på prøve i US


Robin med sin sedvanlige strategi; løp rett fram LANGT og gjerne forbi markeringsnedslaget!

mandag 15. mars 2010

Kurs med Mathews!

Påfyll er viktig! Gleder meg til kurs i regi Vestfold-avdelingen og kreative Charlotte :-)
Grunnet pågang på kurs, så setter vi opp enda et kurs 14.-16.mai (fredag-søndag) med den irske instruktøren Keith Mathews fra Good dog bad dog på Irsk TV. Han er innehaver av kennel Copperbirch (www.copperbirch.net) og er profesjonell trener, field trial dommer og atferdskonsulent. Her kan du få tre dager med trening og kursing enten du har unghund eller voksen hund, vi legger opp forholdene deretter.

fredag 12. mars 2010

Det gror...

... valper i Tirils mage!
Ultralyden viste 3-4 foster, alle i live. Så langt ser det bra ut, og vi krysser fingrene for at det fødes valper på Veslesæter rundt 16. april :-)

tirsdag 9. mars 2010

The End

Dear Winter, I am breaking up with you.
It's not me, it's you...
You make me miserable.
I think it's time I start seeing other seasons.

...Fritt stjålet fra Birgitta på Meadowlark!

fredag 5. mars 2010

Canselled

Jaktprøven i Rogaland er avlyst. Drittvinter! Da er det fram med terminlista og legge nye planer... Ettersom dette har vært vårt store mål siden, la oss si.... - 8. mai 2007, må vi omstille oss og tenke nye og lure tanker. Impulsiv? Nja....

Ellers er treningsuka i Oslo over. Det gikk fint! Timeplanen var ikke så verst lur, og jeg har enda alle fingrene i god behold. Ingen frostskader! De intense dagene ble avsluttet med første kurskveld på jaktlydigheten i regi Oslo-avdelingen. Virker som en fin gjeng. Skal bli artig å følge dem noen måneder framover. Åse har fått lånt klubbhytta til Brårud IL (verdens navle ;-)) sånn at vi kan varme oss i mellom slagene, og det er som kjent greit her på Nordpolen.

Slutten av neste uke blir det ultralyd. Nå krysser vi alt vi har for at dronninga er med på planen vår.
Nå; gullrekka og litt rødvin! God helg :-)