fredag 4. juli 2008

Valley Fair - 4. juli

Siden det ikke ble noe hyttetur på oss i forbindelse med 4. juli (det er den STORE feriehelgen i året - alt er booket), dro vi på Valley Fair i Cannon Falls - eller Martna om dere vil. Her var det alt som skal være på et slikt arrangement; tivoli, 4H-utstilling, boder med mat, drikke, is osv., salgsboder med ymse ting, sauer, kuer, hester, kaniner, høner, gjess - ja, dere vet...


På fredag 4. juli var dette programmet;
11:30 am Grande Day Parade
1 pm Harness Racing - Grandstand
5 pm Antique Tractor Pull - Grandstand
Dusk Fireworks

Vi satset selvfølgelig mest på travløpet, og gjorde faktisk stor suksess! Dealen var som følger; man betalte 12 $ for å komme inn. Spilte på vinner i hvert løp, og var med i potten om diverse premier. Undertegnede studerte programmet med lupe og trakk ut vinnerne på løpende bånd. Bjarne synes jeg godt kunne brukt travkunnskapene min til noe mer fornuftig; som å dra på noen skikkelige løp og ikke bare på en lokakjøring hvor 1. premien på vinnerspillet var 5 $... Ja, ja - vi vant begge to da! Og det skal jeg love dere; det skjer nesten aldri!


Under følger noen bilder fra dagen;

Saueutstilling er ikke så annerledes enn hundeutstilling. Puddelklipp på sau. Og den sauen var RIMELIG misfornøyd med å stå der!

Og når de var ferdig grooma, var det på med dekken for å ikke møkke til ulla...

Le grande parade!

Og diverse originaler fikk tydeligvis delta i paraden. Vi tok ikke bilder av de verste tilfellene, men her er altså et bluesband som spilte seg gjennom gatene... Og John Deere-traktor da!

Nasjonalsang og oppstilling og diverse! 4. juli er svære greier.

Vinneren av travløpet! Resten av løpene gikk med pacere - dvs. hester som løper i passgang og ikke trav. Den sporten er desidert størst i USA i forhold til travløp som vi har hjemme.

Og der gikk starten! Bildet er tatt fra tribunen. Mye folk og stor stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar