mandag 25. april 2011

Påske til 20 i stil

Årets påske begynner å nærme seg slutten, og vi har hatt deilige dager med strålende sol hver eneste dag. Sommerfølelsen har begynt å innfinne seg etter en lang vinter og vi kan ikke annet enn å nyte det i fulle drag.

Åse og jeg startet derimot med kurs på Fosen palmehelgen, og det i skikkelig drittvær. Regn og sterk vind gjorde helgen til en utfordring, men vi hadde en givende og hyggelig helg sammen med ivrige og positive kursdeltagere. Det var godt å vite at værmeldinga viste sol og 15+ på østlandet mandagen etter; jeg må innrømme det hjalp godt på motivasjonen mens det stod på som verst ute på jordene lengst ute ved havet på Austrått. Fantastisk terreng der; det bare innbyr til å trene hund!

Vel tilbake hadde vi noen rolige dager, med innlagt trening og årets første grilling for Omegn før vi satte kursen østover og noen dagers besøk hos Agneta og Bengt. Der KOSA vi oss! Sammen med Helena og Mats hadde vi noen flotte dager med sol fra skyfri himmel, bra treninger på supre områder, og ikke minst masse god mat og bading i stampen.

Avslutningen på påsken ble for brødrene Todd og Pete, eller Pomel og Pilt om man vil, når vi var tilbake i gamlelandet. Begge to er langt på vei til å bli voksne hunder med stor forståelse i treningen. Kjempegøy og se dem i aksjon. Nå er det bare å bygge videre sten på sten. Det virker veldig bra så langt!

Oppsummering av påsken 2011; beste på mange år :-) Nå kommer sommer'n!   


Tone & Todd, Bjarne & Pete

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar