mandag 11. juli 2011

Kenneltreff

Årets kenneltreff er over, og vi starter med å takke alle som kom for en utrolig hyggelig og givende helg! 2 Tiril-kull; de yngste litt over 1 år, og debut på kenneltreff. Alle 4 kom og viste seg fram på en sånn måte at man får tårer i øynene. I løpet av helgen utførte de oppgaver de ble satt på som voksne hunder med masser av erfaring, og det er faktisk lett å glemme når man står og ser på de at de bare er året. I fjor på samme tid tumlet de rundt på plenen og kunne knapt sette bena rett.... Stor takk til Therese, Tone, Susanne og Bjarne som forvalter disse hundene på en fantastisk måte. De ble testet hardt i helgen, nå er det bare å fortsette å bygge sten på sten hjemme :-) Jeg tror alle skal få stor glede av hundene framover!

Det eldste kullet har blitt drøyt 4 år gamle og har allerede masser av erfaring bak seg. Carmen og Leia har blitt mamma i vinter, og har bare så vidt kommet i gang med treningen etter den jobben. Man blir kanskje litt blaserte når en har hunder som så gjerne vil jobbe for deg hele tiden, men jeg tror man skal ta en pust i bakken noen ganger og tenke på at det er en gave og ha sånne hunder i huset. Ikke er de maskiner, men individer med ulike personligheter, styrker og svakheter. I bånn tror jeg de innehar alt som skal til for å kunne fungere i den jobben de er avlet for, så gjelder det bare å ta ut og fokusere videre på hundenes spesielle styrke for å kunne nå helt til topps. Kanskje den spesielle styrken er ulik fra hund til hund, men finn den - og dyrk den videre :-)

Vi takker for helgen, og ønsker god sommer videre!
Tanker om neste års treff har allerede startet. Kanskje vi skal gjøre noe helt annet, kanskje det blir en WT, eller kanskje.... Hvem vet! 


Fra høyre; Anna-Lena og Dipper; Mats og Pompe

Fra høyre; Helena og Blomma, Ingela og Mekko (W. wannabe!), Idar og Carmen, Bjarne og Pete, Tone og Todd

Bjarne og Pete

Instruktør Berit helt til venstre

Instruktør Trond helt til høyre

Munti avleverer

Todd avleverer

Bjarne sender Pete



Mats og Pompe

Blomma er klar!

Munti er på villspor...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar