torsdag 20. februar 2014

Mens vi venter...

Lykka har bestemt seg for å legge inn et langt intervall mellom løpetidene, selvfølgelig har hun det. Det er jo opptil flere som venter bare på henne denne gangen. Det må kjennes fint å være i sentrum for all denne oppmerksomhet :-) Vi håper tross alt det kan bli en gjeng med valper i sommer, for det skal bli veldig spennende å se hva Lykka kan bringe med seg videre.Ellers har Tirils førstefødte rukket å fylle 7 år. Hundene er modne individer som kanskje er inne i sin siste store sesong, men alle er fortsatt uforskammet spreke. Ikke en stiv hofte eller et dårlig kne i sikte. Selv hjertet til Munti pumper ufortrødent videre, ser ikke ut til at det skal stoppe med det første heller ;-)

Flabbene våre gjør det også fint! De rundet 1 år for noen dager siden, og tilbakemeldingene fra henholdsvis redningshundmiljøet og politiet er bare positive så langt. Vi er rimelig stolte over dem. Ser ut som de har fått en fin kombo av egenskaper fra både Carmen og Mack. Antagelig den perfekte kombinasjonen, sånn helt subjektivt sett!

Ellers har Pete blitt mann i en alder av nesten 4 år. Vi får svar om noen uker om han leverte varene. Verdens snilleste Pete brukte rimelig lang tid før han skjønte hva det dreide seg om, og ikke så rent mange bekreftelser på at det var greit før han turde å gjøre noe som helst. Les mer om kombinasjonen på www.sniffens.com

Satser på at neste oppdatering dreier seg nettopp om løpetid og valper på gang både her og der!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar