søndag 16. mai 2010

Helgekurs og valper i farta

Hele helgen har stått i Keith Mathews' tegn. Kurs i Vestfold med "the dog guru" var jo en interessant afære, og ganske festlig på mange måter. Guruen coachet oss gjennom sine filosofier med diverse praktiske øvelser, og bekreftet vel at vi ikke tenker så hakkende gærent her på berget heller. Nå er det derimot bare å ta seg selv i nakken og drille, drille, drille! Det som i følge guruen sitter etter ca. 4 mnd trening bør faktisk være på plass etter 2 i følge min kalender! Nå! Det er viktig med noen skikkelige spark bak, og det fikk i hvertfall Kvan. Bjarne mumlet noe om det virkelig var nødvendig å bruke 2000 kroner for å få samme beskjed han hadde gitt meg de siste månedene, men da har han jo misforstått... Helgen gav inspirasjon, sosialt samvær med venner og mye moro. Nå er det bare å vente på dvd'en. Hemmm!


Kari med sin fantastiske pokal etter seier i Keith Mathews WT! Munti nr. 2.

Valpene har blitt skikkelige valper! De springer rundt, leker og herjer, biter hardt i fingre og alt de kommer over, og utforsker den store verden utenfor. De har begynt å ville gå ut på do, så vi er godt i rute med den treningen. Utrolig sosiale og kosete er de alle sammen, og det er en herlig følelse og bare ligge på gulvet og bli kjent med alle.

Tema for navn har begynt å falle på plass, men vi har ikke helt banket alle sammen enda. Liste kommer!

4 kommentarer:

 1. :-/
  1000-takk for en trivelig helg!

  SvarSlett
 2. I like måte! Det var skikkelig hyggelig. Det må vi absolutt gjøre igjen :-)

  SvarSlett
 3. Heidi du kan komme på kurs hos meg. Jeg tar bare 1500 kr for at fortelle deg ting du vet fra før. hehehehehe
  Hilsen dansken fra Telemark

  SvarSlett
 4. Fint å lese på bloggen at en helg med meg ikke er inspirerende, særlig sosial eller moro. Jeg får vel sette opp prisen.
  Bjarne

  SvarSlett