torsdag 27. mai 2010

Livet går videre

Tross alt går livet videre! Valpene krever fortsatt sitt, og kanskje mer og mer? Radiusen økes både ute og inne, med dertil mer gjeting. Å gjøre noe fornuftig utenom vasking av gulv, vaske klær, tørke tiss og følge med valper synes nesten umulig. Munti og jeg stikker unna for å trene nesten hver dag, for kalenderen er nådeløs. Den tikker raskt mot både det ene og andre!

Vi har såvidt begynt å kikke litt på valpene i ulike situasjoner. En ting er flokkatferden, men en annen ting er hvordan de takler miljøpåkjenninger alene. Det er ikke alltid den som i utgangspunktet virker mest stabil som viser seg å være det. Uansett er det fascinerende og det opptar oss en god del nå. Hvem skal ha hvilken hannhund? Ettersom Ryggen er igjen alene som tispe, er det godt å se at hun hele tiden bekrefter det positive inntrykket vi har hatt av henne fra hun med ustøe bein hoppet rundt inne. Tøff, kontaktsøkende og full av lek springer hun rundt og utforsker hagen og ikke minst skogen. Tror det kan bli en fin frøken for Therese.

Til helgen blir det storinnrykk. Idar og Carmen kommer fra trøndelag for å debutere i EK, og vi skal teste valper med valpekjøperne på plass. Håpet er jo at Bjarne kan fungere til noe annet enn en galionsfigur i horisontal stilling. Vi krysser fingrene for at kiropraktoren klarer å løsne på enda mer gammel moro i ryggen...


V.B.


Ryggen


Nakken


Halefeste

1 kommentar:

  1. Oj oj vilka godingar, ska bli SÅ kul att se dom till helgen!
    Kram Therese

    SvarSlett