mandag 8. oktober 2007

Indian summer

Den siste tiden har det vært uvanlig varmt her, og vi har fått en forsinket sommer - i oktober! Gradestokken har krøpet opp og opp, og toppet seg i helgen med over 30 grader. Litt merkelig med trær som gulner og den varmen! Vi sier ikke nei takk, vi altså - men hundene finner det noe slitsomt og det blir flere badeturer hver dag. Vi har heldigvis klimaanlegg i huset, så vi setter temp. på et mer levelig nivå.




Ellers har vi fått satt opp gjerde rundt en del av tomta. Det var på nippet til skillsmisse bare et par ganger, så det må være ny rekord for Holm og Kvan med praktisk arbeid sammen... Vi håper hundene synes det er like fint som oss, men vi får ta det litt pent i starten. Vi fant ut etter litt rask hoderegning at det er et par generasjoner siden vi hadde hunder som faktisk var vant til å være innenfor et gjerde, så vi håper ingen blir som Nadia som bare tok det som en selvfølge å forsere alle gjerder!



I går fant vi nok en gangvei (eller gangmotorvei) som vi kan både trene og gå tur på. Smått fantastisk med underlag á la en fotballbane - ca. 5 - 10 meter bred og ofte rette strekker på 200 meter! Og ikke mange mennesker som bruker det, bare noen enslige joggere og et par hundemennesker fra Norge! Vi aner gode muligheter for vår nye treningsfilosofi; langt, langt, langt Forsøkte å legge igjen båndene i går som "dummyer" og sende bakover. Det gikk forsåvidt greit det, men hundene har nå en naturlig trang til å løpe ut i en liten bue for å få vitring de siste meterne (ganske fornuftig, spør du meg!). Jeg har sluppet tanken om den greia, men Bjarne.... Vel, vi får se!



/Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar